Σάκχαρο

Η ολοκληρωμένη και επιτυχημένη αντιμετώπισή του
είναι εφικτή με την εφαρμογή της Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής

Δώσε σήμερα λύση σε

Σάκχαρο

Όλες σχεδόν οι εκφυλιστικές παθήσεις και η παχυσαρκία σε μεγάλο βαθμό, «θρέφονται» από τις ανεξέλεγκτες διακυμάνσεις του σακχάρου, τις υπεργλυκαιμίες και τις αντιδραστικές υπογλυκαιμίες, που δεν ανιχνεύονται με τις συνήθεις εξετάσεις της συμβατικής ιατρικής αλλά ούτε και από τις εναλλακτικές θεραπείες. Στην ορολογία της Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής αυτό το φαινόμενο ονομάζεται «κρυφό ή αντιδραστικό σάκχαρο» και εάν δεν ανιχνευθεί και ελεγχθεί έγκαιρα, σπέρνει τον όλεθρο στον οργανισμό πριν ακόμα καταλήξει σε διαβήτη τύπου 2.

Η ισορροπία των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα είναι τόσο σημαντική για τον οργανισμό, ώστε κάθε δέκα δευτερόλεπτα καταγράφει τα επίπεδά του. Αν είναι υψηλά τα χαμηλώνει και αν είναι χαμηλά τα ανεβάζει. Αυτή η διαδικασία, που εμπλέκει όλα σχεδόν τα συστήματα και τα κύτταρα, είναι τόσο επίπονη, ιδιαίτερα όταν γίνεται συχνά και βίαια – απότομες και μεγάλες διακυμάνσεις των επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα, κυρίως λόγω κακής διατροφής, βιοχημικού άγχους, φλεγμονών, κ.α. – που κάποια στιγμή είναι αναπόφευκτη η κατάρρευσή τους. Αυτός στην ουσία είναι ο διαβήτης.

Το τεράστιο πρόβλημα εξισορρόπησης του σακχάρου στο αίμα και της ακραίας παθολογικής εμφάνισής του, του διαβήτη, είναι ενδεικτικό του έντονου αποσυντονισμού των πέντε θεμελίων που έχει θεσπίσει η Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική.

Ο στόχος της Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής είναι να αναβαθμίσει τις κυτταρικές λειτουργίες κάτι που συνήθως εμφανίζεται ως τέλεια ισορροπία των
επιπέδων του σακχάρου – μαζί με την οξυγόνωση και την αντιοξείδω-
ση – και, επομένως, ως συνεχής ισορροπημένη και διαθέσιμη ενέργεια
για όλες τις μεταβολικές λειτουργίες του οργανισμού.

Αυτό όμως δεν επιτυγχάνεται με την προσέγγιση «εξέταση, διάγνωση και φαρμακευτική αγωγή». Η ολοκληρωμένη και επιτυχημένη αντιμετώπισή του είναι εφικτή με την εφαρμογή της Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής διότι αποκαθιστά την ισορροπία μέσω της ρύθμισης των πέντε θεμελίων.

Για να γίνει αυτό χρειάζονται βασικές αλλαγές έστω και σε ένα βαθμό στους τρεις άξονες εφαρμογής της Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής – τη Νοοτροπία, τη Διατροφή και τον Τρόπο Ζωής.

Γνωρίστε τους
Ιατρούς – Συμβούλους Ο.Δ.Ι.

Επικοινωνήστε σήμερα με έναν Ιατρό – Σύμβουλο Ο.Δ.Ι. για θέματα
υγείας που σας απασχολούν.

«Η υγεία ξεκινά από το νου»

Δώσε σήμερα λύση σε

  Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού

  για θέματα υγείας που σας απασχολούν  Πάρτε την υγεία
  στα χέρια σας σήμερα ...

  Στείλτε μας το μήνυμα σας
  Καλέστε μας στο 210 86 14 671
  Επικοινωνήστε με
  έναν Ιατρό - Σύμβουλο Ο.Δ.Ι.