Η Μέθοδος

Η Μέθοδος είναι ήδη δοκιμασμένη σε χιλιάδες άτομα και αφορά την άμεση εφαρμογή «ορθομοριακών» σκέψεων
και πράξεων για να σταματήσει η κυτταρική φθορά και να ξεκινήσει η κυτταρική ανανέωση.

Για να είναι απόλυτα υγιής ο άνθρωπος
πρέπει να έχει κυρίως δύο πράγματα –

Γνώση και Μέθοδο.

Η συμβατική ιατρική έχει αναπτύξει εξαιρετικές ικανότητες αντιμετώπισης έντονων προβλημάτων υγείας που απειλούν την ζωή του ανθρώπου. Οι εναλλακτικές θεραπείες, μόνες τους ή σε συνδυασμό με την συμβατική ιατρική, προσφέρουν ανακούφιση στον άνθρωπο όσον αφορά τα συμπτώματά του. Όλα αυτά είναι ωφέλιμα αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα.

Καλύπτοντας προσωρινά τα συμπτώματα με φάρμακα ή με άλλες εναλλακτικές και συμπληρωματικές θεραπείες το άτομο έχει την ψευδαίσθηση ότι «έγινε καλά». Αυτό μπορεί να έχει τραγικές συνέπειες μακροπρόθεσμα διότι τα αίτια – κυτταρική υποβάθμιση – παραμένουν και επιδεινώνονται. Αυτό είναι το γνωστό σε όλους σύνδρομο ανακούφισης-υποτροπής-επιδείνωσης. Είναι επομένως ζωτικής σημασίας, άσχετα με το ποια άλλη μέθοδο ήδη ακολουθεί το άτομο, να εφαρμόσει ταυτόχρονα την Ορθομοριακή Μέθοδο. Αυτό θα εξασφαλίσει πιο μόνιμα και ταχύτερα αποτελέσματα χωρίς υποτροπές.

Η φαρμακευτική αγωγή θα δράσει πιο γρήγορα, πολλές φορές σε μικρότερες δοσολογίες και θα αποτοξινωθεί επίσης πιο εύκολα από τον οργανισμό. Οι εναλλακτικές θεραπείες θα βασιστούν σε έναν ανανεωμένο οργανισμό και θα δράσουν, επίσης, πιο ολοκληρωμένα και μόνιμα.

Η μοναδική μέθοδος παγκοσμίως
η οποία συνδυάζει την Ιπποκράτειο Ιατρική και
τις πρακτικές των αρχαίων ασκληπιείων με τα
επιστημονικά δεδομένα του 21ου αιώνα.

Η Ορθομοριακή Διατροφή είναι το απαραίτητο θεμέλιο
που έλειπε από την συμβατική αλλά και εναλλακτική/συμπληρωματική ιατρική για να έχουν
καλύτερα αποτελέσματα, αν και όταν χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν.

Τα επίπεδα εφαρμογής της
Ορθομοριακής Μεθόδου είναι πολύ απλά.

Πρώτο επίπεδο.

Ορθομοριακή ενυδάτωση και ανοσοδιατροφή για ισχυρή άμυνα. Εκπαίδευση σχετικά με την σωστή στάση, την αναπνοή και τον τρόπο ζωής.

Δεύτερο επίπεδο.

Έλεγχος τροφικών δυσανεξιών και στοχευμένη αντιφλεγμονώδης διατροφή. Ορθομοριακά πρωτόκολλα πρόληψης και ρύθμιση των επίμονων και ενοχλητικών συμπτωμάτων με στοχευμένα ορθομοριακά στοιχεία.

Τρίτο επίπεδο.

Ορθομοριακά πρωτόκολλα επιστημονικής αποτοξίνωσης, ρύθμισης των συστημάτων του οργανισμού, όπως το γαστρεντερικό και ο νευρο-ανοσο-ενδοκρινικός άξονας και η αντιμετώπιση χρόνιων πολύπλοκων παθολογικών καταστάσεων.

Ο Ιατρός – Σύμβουλος Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής συμβουλεύει το άτομο για το ποιο επίπεδο συνιστά να ακολουθήσει και εξηγεί τους λόγους. Το άτομο αποφασίζει πόσο υγιές θέλει να είναι. Όποιο επίπεδο και αν ακολουθήσει, θα έχει ξεκινήσει έστω και σε ένα βαθμό η κυτταρική ανανέωση με αποτέλεσμα την μείωση των συμπτωμάτων. Αυτό θα ενθαρρύνει το άτομο να αναβαθμίσει σταδιακά το επίπεδο για καλύτερα αποτελέσματα.

Η Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική
επιτυγχάνει την αναβάθμιση των κυτταρικών λειτουργιών μέσα από την ρύθμιση
των 5 Θεμελίων και την σωστή εφαρμογή των 3 Αξόνων της.

  Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού

  για θέματα υγείας που σας απασχολούν  Πάρτε την υγεία
  στα χέρια σας σήμερα ...

  Στείλτε μας το μήνυμα σας
  Καλέστε μας στο 210 86 14 671
  Επικοινωνήστε με
  έναν Ιατρό - Σύμβουλο Ο.Δ.Ι.