Ανοσοποιητικό Σύστημα

Χρειαζόμαστε ισορροπημένο ανοσοποιητικό
και όχι ισχυρό.

Δώσε σήμερα λύση στο

Ανοσοποιητικό Σύστημα

Αντίθετα με πολλές άλλες απόψεις, η άμυνα του οργανισμού δεν είναι ένα «ισχυρό ανοσοποιητικό». Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα ισορροπημένο ανοσοποιητικό.

Όταν τα κύτταρα αρχίσουν να παραμορφώνονται από τοξίνες, οξειδωτικό στρες, αφυδάτωση, κυτταρική υποθρεψία, φλεγμονές και αγχωτικές ορμόνες, τότε αρχίζουν να «εκπέμπουν» ενεργειακά σήματα κινδύνου. Το μικροβίωμα διαταράσσεται και από συμβιωτικό γίνεται δυσβιωτικό. Αρχίζουν οι μεταλλάξεις. Πολλαπλασιάζονται ραγδαία τα παθογόνα και ταυτόχρονα οι ιοί για να τα αντιμετωπίσουν.

Αυτή τη φορά το ανοσοποιητικό σύστημα δεν αντιδρά απλά αλλά δυστυχώς συνήθως υπερ-αντιδρά καθώς βρίσκεται σε κατάσταση «πανικού» και το αποτέλεσμα είναι η εμφάνιση φλεγμονών, κυρίως του αναπνευστικού συστήματος, αλλά όχι μόνο. Οι επιπλοκές που μάχονται ηρωικά οι επαγγελματίες της υγείας να αντιμετωπίσουν για να σώσουν τον ασθενή είναι συνήθως αυτές οι υπερβολικές φλεγμονές που δημιουργούνται γιατί τώρα και το ίδιο το ανοσοποιητικό είναι εκτός ισορροπίας λόγω της καθολικής κυτταρικής παραμόρφωσης και δυσλειτουργίας και έτσι καταστρέφει ιστούς και όργανα.

Χρειαζόμαστε ισορροπημένο ανοσοποιητικό και όχι ισχυρό.

Έχοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω, αντιλαμβάνεται κάποιος πόσο αφελές και επικίνδυνο είναι να θεωρεί ότι παίρνοντας απλά ζελεδάκια και βιταμίνες που «ενισχύουν το ανοσοποιητικό» είναι προστατευμένος.

Στην Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική αναφερόμαστε σε ισορροπημένο ανοσοποιητικό και βοηθάμε τον οργανισμό ολοκληρωμένα. Ο πρώτος στόχος είναι να βοηθήσουμε όλα τα κύτταρα να αποτοξινωθούν και να γίνουν πάλι ορθομοριακά. Έπειτα, ελέγχουμε τις φλεγμονές και συντονίζουμε το ανοσοποιητικό έτσι ώστε να αντιμετωπίσει «τον εχθρό» σωστά και χωρίς υπερβολική αντίδραση.

Γνωρίστε τους
Ιατρούς – Συμβούλους Ο.Δ.Ι.

Επικοινωνήστε σήμερα με έναν Ιατρό – Σύμβουλο Ο.Δ.Ι. για θέματα
υγείας που σας απασχολούν.

YouTube

Δείτε το Video

Blog

Διαβάστε ακόμα

«Η υγεία ξεκινά από το νου»

Δώσε σήμερα λύση σε

  Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού

  για θέματα υγείας που σας απασχολούν  Πάρτε την υγεία
  στα χέρια σας σήμερα ...

  Στείλτε μας το μήνυμα σας
  Καλέστε μας στο 210 86 14 671
  Επικοινωνήστε με
  έναν Ιατρό - Σύμβουλο Ο.Δ.Ι.