Αυτοάνοσα Νοσήματα

Η ανάλυση των επιπέδων υγείας του ατόμου από έναν ιατρό – σύμβουλο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής
αποτελεί τον καλύτερο τρόπο πρόληψης και έγκαιρης αντιμετώπισης του προβλήματος πριν ακόμα εμφανισθεί ως παθολογία.

Δώσε σήμερα λύση σε

Αυτοάνοσα Νοσήματα

Όλα τα αυτοάνοσα νοσήματα – ερυθηματώδης λύκος, ρευματοειδής αρθρίτιδα, σκλήρυνση κατά πλάκας, νόσος Κρόν, ελκώδης κολίτιδα κ.α. – είναι κυρίως αποτέλεσμα χρόνιων φλεγμονών που είναι το πρώτο θεμέλιο της Ο.Δ.Ι.

Ο αποτελεσματικός τους έλεγχος γίνεται μόνο με την Ορθομοριακή Μέθοδο, η οποία έχει αναπτυχθεί για να μειώνει τις υποκλινικές φλεγμονές που δεν ανιχνεύονται με τις συνήθεις εργαστηριακές ιατρικές εξετάσεις. Ο έλεγχος και η μείωση των φλεγμονών και η ολοκληρωμένη αντιμετώπιση όλων των αυτοάνοσων παθήσεων απαιτεί τη διόρθωση και των άλλων τεσσάρων θεμελίων που έχει θεσπίσει η Ο.Δ.Ι. Οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση στην καλύτερη περίπτωση θα ανακουφίσει προσωρινά τα συμπτώματα και στη χειρότερη δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα διαιωνίζοντας το πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία του ατόμου μακροπρόθεσμα. Αυτός είναι ο λόγος που τα αυτοάνοσα νοσήματα θεωρούνται «ανίατα» συμβατικά, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι ο οργανισμός μπορεί να αυτοïαθεί σε όλες τις περιπτώσεις εάν του δοθούν τα κατάλληλα εφόδια.

Η ανάλυση των επιπέδων υγείας του ατόμου από έναν ιατρό – σύμβουλο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής αποτελεί τον καλύτερο τρόπο πρόληψης και έγκαιρης αντιμετώπισης του προβλήματος πριν ακόμα εμφανισθεί ως παθολογία αλλά και μετά.

Γνωρίστε τους
Ιατρούς – Συμβούλους Ο.Δ.Ι.

Επικοινωνήστε σήμερα με έναν Ιατρό – Σύμβουλο Ο.Δ.Ι. για θέματα
υγείας που σας απασχολούν.

«Η υγεία ξεκινά από το νου»

Δώσε σήμερα λύση σε

  Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού

  για θέματα υγείας που σας απασχολούν  Πάρτε την υγεία
  στα χέρια σας σήμερα ...

  Στείλτε μας το μήνυμα σας
  Καλέστε μας στο 210 86 14 671
  Επικοινωνήστε με
  έναν Ιατρό - Σύμβουλο Ο.Δ.Ι.