Γαστρεντερικό Σύστημα

Στην Ο.Δ.Ι. η ρύθμιση του γαστρεντερικού συστήματος
αποτελεί το δεύτερο και απαραίτητο θεμέλιο, μετά την μείωση των φλεγμονών.

Δώσε σήμερα λύση στο

Γαστρεντερικό Σύστημα

Το γαστρεντερικό σύστημα θεωρείται ως ο «δεύτερος εγκέφαλος» και όλα τα ψυχοσωματικά παθολογικά συμπτώματα, άμεσα ή έμμεσα, οφείλονται και στην κακή του λειτουργία. Ως εκ τούτου, είναι ένα από τα 5 θεμέλια που διορθώνει αποτελεσματικά η Ο.Δ.Ι. με την σωστή εφαρμογή των ορθομοριακών πρωτοκόλλων.

Ένας από τους λόγους που το γαστρεντερικό σύστημα εμπλέκεται σχεδόν σε όλα τα συμπτώματα είναι ότι σε αυτό υπάρχει ο νευρο-ανοσο-ενδοκρινικός άξονας που ελέγχει όλες σχεδόν τις κυτταρικές λειτουργίες, τους ιστούς και τα όργανα του σώματος. Ακόμα και αν το άτομο θεωρεί ότι το γαστρεντερικό του λειτουργεί «τέλεια», υπάρχει η ανάγκη να βελτιωθεί και άλλο και να υποστηρίζεται συνεχώς με τον σωστό τρόπο και την ορθομοριακή μεθοδολογία.

Υπάρχουν εκατοντάδες επιστημονικές και επιδημιολογικές μελέτες που αποδεικνύουν ότι όταν το γαστρεντερικό σύστημα παραμελείται, τότε εμφανίζονται σταδιακά αρκετά ψυσοσωματικά παθολογικά συμπτώματα, όπως δερματοπάθειες, έκζεμα, ψωρίαση, κατάθλιψη, εκφυλιστικές παθήσεις, αυτοάνοσα νοσήματα και καρκίνος. Ακόμα και η σχιζοφρένεια έχει συνδεθεί με ένα τοξινωμένο και δυσλειτουργικό γαστρεντερκό σύστημα.

Όταν κάνουν την εμφάνισή τους προβλήματα του γαστρεντερικού, όπως δυσπεψία, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, γαστρίτιδα, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, δυσκοιλιότητα, συνήθως έχει προηγηθεί η εμφάνιση πολλών άλλων συμπτωμάτων που δεν συνδέονται από τους πάσχοντες με το γαστρεντερικό σύστημα.
Στην Ο.Δ.Ι. η ρύθμιση του γαστρεντερικού συστήματος αποτελεί το δεύτερο και απαραίτητο θεμέλιο, μετά την μείωση των φλεγμονών για υψηλά επίπεδα ψυχικής και σωματικής υγείας μόνιμα.

Γνωρίστε τους
Ιατρούς – Συμβούλους Ο.Δ.Ι.

Επικοινωνήστε σήμερα με έναν Ιατρό – Σύμβουλο Ο.Δ.Ι. για θέματα
υγείας που σας απασχολούν.

YouTube

Δείτε το Video

Blog

Διαβάστε ακόμα

«Η υγεία ξεκινά από το νου»

Δώσε σήμερα λύση σε

  Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού

  για θέματα υγείας που σας απασχολούν  Πάρτε την υγεία
  στα χέρια σας σήμερα ...

  Στείλτε μας το μήνυμα σας
  Καλέστε μας στο 210 86 14 671
  Επικοινωνήστε με
  έναν Ιατρό - Σύμβουλο Ο.Δ.Ι.