Ζωή Φουστέρη

“ Η Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική είναι για μένα η Ιπποκράτειος Ιατρική
κατά την οποία όλα έχουν εξήγηση και είναι το βασικό μου εργαλείο
μέσω του οποίου θα επιτευχθεί η άρτια συνεργασία με τον πάσχοντα προς την ευζωία και την ευημερία. ”

Ζωή Φουστέρη

ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΑΘΗΝΑ

Κύρια προτεραιότητα της ιατρού είναι η υψηλής ποιότητας φροντίδα των αναγκών όλης της οικογένειας, η οποία συνάδει με το ήθος και το αίσθημα ευθύνης στην καθημερινή κλινική της πράξη.

Υπηρετεί την ιατρική επιστήμη και παρέχει τις υπηρεσίες της με ευχαρίστηση και υπομονή προτρέποντας πάντα τους ασθενείς της να ενδιαφερθούν για το σώμα τους, να βελτιώσουν την διατροφή, τη νοοτροπία και τον τρόπο ζωής τους.

Η πεποίθησή της ότι η πρόληψη είναι ο καλύτερος τρόπος θεραπείας την οδήγησε στην ομάδα επιστημόνων της Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής, την οποία εφαρμόζει αποτελεσματικά προσφέροντας στους ασθενείς της υψηλότερα επίπεδα υγείας.

Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης αφού προηγουμένως είχε αποφοιτήσει από το Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων του Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Ειδίκευσης στη Δημόσια Υγεία από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ) και έχει ειδικευθεί στην Οικογενειακή Γενική Ιατρική.
Ενημερώνεται ανελλιπώς για τις τρέχουσες ιατρικές εξελίξεις από τη διεθνή βιβλιογραφία και έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων σχετικά με θέματα που άπτονται της γενικής ιατρικής και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα παθήσεων οξέων ή χρόνιων σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης και του Ελληνικού Συνδέσμου Κεφαλαλγίας.

Επίσης, είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής (ΕΛ.Ε.Ο.Δ.Ι.). Το 2016 ξεκίνησε την εκπαίδευσή της στην Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική παρακολουθώντας όλο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδών της ΕΛ.Ε.Ο.Δ.Ι.

Από το 2020 είναι πιστοποιημένη σύμβουλος Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής.

Γιατί εμπιστεύομαι την
Ορθομοριακή
Διατροφική Ιατρική

Ως ιατρός με ενδιαφέρει να βρω την αιτία για κάθε σύμπτωμα και νόσο. Το να δώσω απλώς μια αγωγή που θα μου “κοιμίσει” το σύμπτωμα για ένα χρονικό διάστημα δεν είναι κάτι που με καλύπτει.

Μέσω της Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής μπορώ να εστιάσω στην αιτία του θέματος υγείας κάθε πάσχοντα ώστε να καταπολεμηθεί ριζικά το πρόβλημα και να εκπαιδεύσω τον ασθενή μου να οδηγείται στην αυτοΐαση μέσω ενός σωστού τρόπου ζωής. Δεν βλέπω τη θέση μου ως θέση ισχύος απέναντι στον πάσχοντα αλλά ως καθοδηγητής και συνεργάτης του.

Η Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική είναι για μένα η Ιπποκράτειος Ιατρική κατά την οποία όλα έχουν εξήγηση και είναι το βασικό μου εργαλείο μέσω του οποίου θα επιτευχθεί η άρτια συνεργασία με τον πάσχοντα προς την ευζωία και την ευημερία. Με την Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική έχω φέρει εις πέρας θέματα υγείας για τα οποία η αμιγώς κλασσική ιατρική δεν μπόρεσε να προσφέρει λύση.

ΖΩΗ ΦΟΥΣΤΕΡΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εξετάσεις στο ιατρείο:

Ρύθμιση και παρακολούθηση χρόνιων παθήσεων όπως:

 • Αρτηριακή Υπέρταση
 • Σακχαρώδης Διαβήτης
 • Ευερέθιστο Έντερο
 • Δυσλιπιδαιμία
 • Ημικρανία
 • Βρογχικό Άσθμα

Επιπλέον ειδικές εξετάσεις:

Προληπτικές εξετάσεις ανά ηλικιακή ομάδα, ατομικό και οικογενειακό ιστορικό

 • Έλεγχος τροφικής δυσανεξίας
 • Λήψη και αξιολόγηση τεστ Παπανικολάου
 • Συνταγογράφηση
 • Πιστοποιητικά υγείας
 • Ανανεώσεις διπλωματών οδήγησης
 • Κατ’ οίκον επισκέψεις

  Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού

  για θέματα υγείας που σας απασχολούν  Το ιατρείο
  δέχεται κατόπιν ραντεβού

  Δευτέρα και Πέμπτη απόγευμα
  και Τετάρτη πρωί
  (210) 86 14 671
  (210) 86 13 454
  info@orthonutrimed.gr