Αντιγήρανση

Ο άνθρωπος αρρωσταίνει, γερνάει και πεθαίνει λόγω άγνοιας,
λανθασμένης νοοτροπίας, διατροφής και τρόπου ζωής, όχι λόγω ηλικίας.

Δώσε σήμερα λύση στην

Αντιγήρανση

Η νεότητα εμφανίζεται ως όμορφο δέρμα, ενέργεια, ευεξία και παντελή απουσία παθολογικών συμπτωμάτων. Όλα αυτά προϋποθέτουν την κυτταρική ανανέωση, η οποία επιτυγχάνεται μόνο με τη συνεχή εφαρμογή των αρχών της Ορθομοριακής Διατροφής για πρόληψη και αυτοΐαση.

Κάθε άλλη προσέγγιση αντιγήρανσης που προσπαθεί να παραβιάσει τους φυσικούς νόμους χορηγώντας μεγάλες δόσεις από συμπληρώματα διατροφής, συνήθως αμφιβόλου ποιότητας, ζωικό κολλαγόνο, βότανα ή ακόμα χειρότερα φάρμακα και συνθετικές ορμόνες, έχουν σοβαρές συνέπειες για την ψυχοσωματική υγεία του ατόμου μακροπρόθεσμα.

Οι τελευταίες μελέτες των γενετιστών έχουν αποδείξει ότι δεν υπάρχει πρόγραμμα ασθένειας, γήρανσης ή βιολογικού θανάτου στο ανθρώπινο γονιδίωμα. Το ανθρώπινο σώμα, σύμφωνα με τους επιστήμονες, έχει δημιουργηθεί για να λειτουργεί σε κατάσταση απόλυτης υγείας αιώνια. Η προϋπόθεση είναι η συνεχής ανανέωση των κυττάρων. Αυτός είναι ο στόχος της Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής και επιτυγχάνεται με την εφαρμογή της μεθοδολογίας της στο βαθμό που την ακολουθεί το άτομο.

Ο άνθρωπος αρρωσταίνει, γερνάει και πεθαίνει λόγω άγνοιας, λανθασμένης νοοτροπίας, διατροφής και τρόπου ζωής, όχι λόγω ηλικίας. Η Ορθομοριακή Διατροφή τον διδάσκει πως να τα αλλάξει όλα αυτά προς το καλύτερο και πως να αναστείλει τη διαδικασία της γήρανσης.

Γνωρίστε τους
Ιατρούς – Συμβούλους Ο.Δ.Ι.

Επικοινωνήστε σήμερα με έναν Ιατρό – Σύμβουλο Ο.Δ.Ι. για θέματα
υγείας που σας απασχολούν.

YouTube

Δείτε το Video

Blog

Διαβάστε ακόμα

«Η υγεία ξεκινά από το νου»

Δώσε σήμερα λύση σε

  Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού

  για θέματα υγείας που σας απασχολούν  Πάρτε την υγεία
  στα χέρια σας σήμερα ...

  Στείλτε μας το μήνυμα σας
  Καλέστε μας στο 210 86 14 671
  Επικοινωνήστε με
  έναν Ιατρό - Σύμβουλο Ο.Δ.Ι.