Ανθούσα Κορωνίδου – Νικολαΐδου

“Εμπιστεύτηκα την Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική […]
γιατί είναι μία συστηματική και ολοκληρωμένη προσέγγιση
που βοηθά στην εξουδετέρωση των αιτιών της κακής υγείας.”

Ανθούσα Κορωνίδου - Νικολαΐδου

Ανθούσα Κορωνίδου – Νικολαΐδου

ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΛΕΜΕΣΟΣ ΚΥΠΡΟΥ

Μετά από 11 έτη εργασίας ως ιδιώτης ιατρός και 14 έτη στο τμήμα ατυχημάτων και επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, η ιατρός πιστεύει ότι η πρόληψη είναι καλύτερη από την θεραπεία. Ακολουθώντας τις ρήσεις του Ιπποκράτη «φύσις νόσων ιατρός» και «θεραπεύειν ή μη βλάπτειν», οδηγήθηκε στα μονοπάτια της φυσικής Ιατρικής και τον βιοσυντονισμό από το 2010 και εντεύθεν.

Έτσι μετεκπαιδεύτηκε στην Κινησιολογία στην Έδρα Εφαρμοσμένης Κινησιολογίας Λουτμίλας Φυοδοροβνα στη Μόσχα. Τον Νοέμβριο του 2022 ήρθε σε επαφή με την Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική, ακολούθησε τα μαθήματα και είναι πλέον πιστοποιημένη Ιατρός – Σύμβουλος Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής.

Γεννήθηκε στην Επαρχία Λεμεσού. Αφού τελείωσε την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, προχώρησε με επιτυχία στην δευτεροβάθμια και κατόπιν στην Ιατρική Σχολή Πυρακόβ της Οδησσού στην πρώην Σοβιετική Ένωση από όπου αποφοίτησε με άριστα το 1984. Ακολούθως εργάστηκε ως ασκούμενη Ιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για την απόκτηση άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος.

Εργάστηκε ως ιδιώτης ιατρός για 11 χρόνια και ακολούθως απέκτησε την ειδικότητα της Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάστηκε στο τμήμα ατυχημάτων και επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας για 14 συνεχή χρόνια.

Γιατί εμπιστεύομαι την
Ορθομοριακή
Διατροφική Ιατρική

Εμπιστεύτηκα την Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική από τις πρώτες κιόλας μέρες μελέτης των μεθόδων της γιατί είναι μία συστηματική και ολοκληρωμένη προσέγγιση που βοηθά στην εξουδετέρωση των αιτιών της κακής υγείας και στην αναβάθμιση των επιπέδων υγείας σε βάθος χρόνου, αν και εφόσον το άτομο ευαισθητοποιηθεί και θέλει να έχει καλύτερα επίπεδα υγείας.

Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν άτομα που έχουν ωφεληθεί τα μέγιστα με την Ο.Δ.Ι. παροτρύνουν και άλλους να την ακολουθήσουν και έτσι μεγαλώνει ο πυρήνας των ευαισθητοποιημένων ατόμων που σιγά σιγά θα προσελκύσει και άλλους και θα φθάσουμε στο σημείο η πλειοψηφία των ατόμων να βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα υγείας. Επιπλέον, εμπιστεύομαι τα ορθομοριακά συμπληρώματα διατροφής γιατί με αυτά έχω πολύ καλύτερα και μακροχρόνια αποτελέσματα στους ασθενείς μου.

ΑΝΘΟΥΣΑ ΚΟΡΩΝΙΔΟΥ – ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η ιατρός – σύμβουλος Ο.Δ.Ι. αναλαμβάνει την αξιολόγηση του ατόμου με κλινική εξέταση και καταγραφή πλήρους ιατρικού και ατομικού ιστορικού.
Παρέχεται συμβουλευτική για τις μεθόδους της Ο.Δ.Ι. και της ολιστικής πολύπλευρης προσέγγισης της αγωγής εξατομικευμένα.

Εξετάσεις στο ιατρείο:

 • Εκτεταμένος έλεγχος δυσανεξίας τροφών
 • Κινησιολογική διάγνωση και θεραπεία, όπου το επιτρέπει η κατάσταση του ατόμου
 • Ενδοφλέβια χορήγηση βιταμίνης C και ιχνοστοιχείων

  Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού

  για θέματα υγείας που σας απασχολούν  Το ιατρείο
  δέχεται κατόπιν ραντεβού

  Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη: 10:00 – 13:30 και 15:30 – 17:30
  Παρασκευή: 10:00 – 14:30
  +357 99 644 104
  (210) 86 14 671
  anthousao94@gmail.com
  info@orthonutrimed.gr