Μεχρνταντιάν Μιθριδάτης

“Η Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική αντιμετωπίζει με φυσικό τρόπο τις παθήσεις
και ειδικά τις χρόνιες, όπου και προετοιμάζει το έδαφος για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη θεραπεία.”

Μεχρνταντιάν Μιθριδάτης

ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Έχοντας εκπαιδευτεί και αποφοιτήσει αρχικά ως κλασσικός ιατρός, αργότερα στράφηκε προς την ομοιοπαθητική ιατρική. Βασικός του στόχος υπήρξε πάντα να βοηθήσει τον ασθενή ολοκληρωμένα και φυσικά, όχι μόνο καλύπτοντας τα συμπτώματα αλλά εστιάζοντας στις αιτίες που τα προκαλούν.

Η γνωριμία με την Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική τον βοήθησε στην κλινική του πράξη διότι λειτούργησε ως το θεμέλιο για την περαιτέρω ομοιοπαθητική ίαση.

Σημαντικό γνώρισμα του τρόπου λειτουργίας του ιατρείου του είναι η επικοινωνία και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους ασθενείς του.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Βελιγραδίου (Faculty of Medicine in Belgrade) και συνέχισε την εκπαίδευσή του στον τομέα της Ομοιοπαθητικής Ιατρικής στο International Academy of Classical Homeopathy Medicine υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Παράλληλα διεξήγαγε για 3 χρόνια πρακτική και θεωρητική εξάσκηση στην Εταιρία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής Ελλάδος και παρέδιδε μαθήματα Περσικής Γλώσσας σε φοιτητές στο ΑΠΘ.

 

Ως έμπειρος γιατρός εντρύφησε στην ομοιοπαθητική, αφού παρατήρησε την αποτυχία της συμβατικής ιατρικής στη θεραπεία ορισμένων ασθενειών, καθώς και την ανεπαρκή αντίληψη της συμβατικής ιατρικής για την πλήρη προσωπικότητα του ασθενούς, τα συναισθήματά του, την ψυχική του κατάσταση κ.α.. Για παράδειγμα, κάποιες πτυχές της προσωπικότητας που έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην εμφάνιση της νόσου και των οποίων η παραμέληση για την εξέταση της θεραπευτικής αγωγής μπορεί να επιβραδύνει ή να εμποδίσει την επούλωση. Επίσης, η συχνή και αλόγιστη χρήση χημικών φαρμάκων μπορεί να επιφέρει «περισσότερο κακό παρά καλό».

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής (ΕΛ.Ε.Ο.Δ.Ι.) και σύμβουλος Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής.

Το 2010 ξεκίνησε την εκπαίδευσή του στην Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική παρακολουθώντας επί σειρά ετών όλο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδών της ΕΛ.Ε.Ο.Δ.Ι.

Το Νοέμβριο του 2013 αποτέλεσε έναν από τους βασικούς ομιλητές του 7ου Συνεδρίου Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής όπου ανέλυσε τα κλινικά αποτελέσματα όταν η Ομοιοπαθητική συνεργάζεται με την Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική και πως μπορούν οι δυο προσεγγίσεις να συνεργαστούν για το καλό του ασθενούς.

Γιατί εμπιστεύομαι την
Ορθομοριακή
Διατροφική Ιατρική

Όπως ο άνθρωπος είναι μέρος της φύσης, έτσι και η ασθένειά του αλλά και η θεραπεία του πρέπει να βασίζονται σε νόμους της φύσης. Μια άλλη επιστήμη, η οποία εφαρμόζει τους νόμους αυτούς στις θεραπείες της, είναι και η Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική.

Η Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική αντιμετωπίζει με φυσικό τρόπο τις παθήσεις και ειδικά τις χρόνιες, όπου και προετοιμάζει το έδαφος για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη θεραπεία. Είναι μια πρωτοποριακή επιστημονική μέθοδος θρέψης και αποτοξίνωσης των κυττάρων του οργανισμού, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη ενέργεια, δύναμη, ευεξία καθώς και υψηλά επίπεδα ψυχοσωματικής υγείας.

Η Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική με βοήθησε στην κλινική μου πράξη σε χρόνιες παθήσεις, ως υποδομή για την περαιτέρω ομοιοπαθητική ίαση. Ως Σύμβουλος Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής πέτυχα εξαιρετικά αποτελέσματα σε ασθενείς με χρόνια νοσήματα, που δεν θεραπεύονταν με τη χρήση χημικών φαρμάκων.

Με ποιον τρόπο; Μία από τις αρχές και τους νόμους της Ομοιοπαθητικής Θεραπευτικής προσέγγισης στις χρόνιες παθήσεις, είναι η αρχική επιδείνωση. Η Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική μειώνει το χρόνο της θεραπείας και κάνει πιο ήπια την αρχική επιδείνωση, βοηθώντας έτσι ικανοποιητικά τη δράση των ομοιοπαθητικών φαρμάκων και βελτιώνοντας τα επίπεδα υγείας.

Επίσης θα ήθελα να επισημάνω, πως η επαφή μου με την Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική, μου έδωσε την χαρά να γνωρίσω τον πρωτοπόρο των θεραπευτικών μεθόδων της Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής στην Ελλάδα, τον εξαίρετο κλινικό διατροφολόγο, κ. Γιώργο Μηνούδη.

ΜΕΧΡΝΤΑΝΤΙΑΝ ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ

  Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού

  για θέματα υγείας που σας απασχολούν  Το ιατρείο
  δέχεται

  καθημερινά
  από 09:00 – 14:00
  και από 17:00 – 21:00
  (210) 86 14 671
  (210) 86 13 454
  info@orthonutrimed.gr