Στέλλα Σπάργια-Κυριακίδου

Η Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική […], μου άνοιξε τους ορίζοντες της προσέγγισης των πασχόντων,
«παντρεύοντας» την Ορθομοριακή με τη συμβατική Ιατρική, έδωσα απαντήσεις σε πολλά από τα ερωτήματά μου.

Στέλλα Σπάργια-Κυριακίδου

ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διατηρεί άρτια εξοπλισμένο ΩΡΛ ιατρείο στη Θέρμη Θεσσαλονίκης με σκοπό τη σωστή προσέγγιση, αξιολόγηση, διάγνωση κι αντιμετώπιση παθήσεων κεφαλής και τραχήλου παίδων και ενηλίκων. Καθ’ όλη την διάρκεια της ιατρικής της πορείας δεν σταμάτησε να μελετά, να ενημερώνεται, να εκπαιδεύεται και να αξιολογεί τις εξελίξεις και τα νέα δεδομένα όχι μόνο της ειδικότητάς της αλλά γενικότερα της ιατρικής επιστήμης.

Έχει πάντα ως βασικό της στόχο την αναζήτηση των πραγματικών αιτιών των παθήσεων και αυτό την οδήγησε να ενταχθεί στην ομάδα επιστημόνων της Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής διότι σε αυτή βρήκε τις απαντήσεις σε πολλά θέματα που η συμβατική ιατρική δεν μπορούσε να τις δώσει.

Είναι Ειδικός Ωτορινολαρυγγολόγος από το 2010 ειδικευθείσα στην Ω.Ρ.Λ. κλινική του Γ.Ν. Γ. Γεννηματά Θεσσαλονίκης. Παράλληλα είναι επιστημονικός συνεργάτης του Αλλεργιολογικού ιατρείου της Ω.Ρ.Λ. κλινικής του Γ.Ν. Γ. Γεννηματάς Θεσσαλονίκης από το 2010, του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και των κλινικών «Άγιος Λουκάς» και «Κυανός Σταυρός» (Euromedica).
Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ω.Ρ.Λ. Εταιρείας Κεφαλής και Τραχήλου, της Ω.Ρ.Λ. Εταιρείας Βορείου Ελλάδος και της Ελληνικής Ρινολογικής Εταιρείας.

 

Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής (ΕΛ.Ε.Ο.Δ.Ι.) και πιστοποιημένος σύμβουλος Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής.

Επίσης, είναι πιστοποιημένη στην εφαρμογή του ωτοβελονισμού και της μεθόδου TOMATIS.
Η ιατρός πραγματοποιεί χειρουργικές επεμβάσεις παίδων και ενηλίκων στις κλινικές:
«Άγιος Λουκάς»
«Κυανός Σταυρός» (Euromedica)
«Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης»

Γιατί εμπιστεύομαι την
Ορθομοριακή
Διατροφική Ιατρική

Όλα αυτά τα χρόνια που προσπαθώ να βελτιωθώ και να εξελιχθώ ως άνθρωπος και ως ιατρός, περπατώντας στα μονοπάτια της επιστήμης, της μελέτης και της ιατρικής πράξης, έχω την άποψη ότι η Ιατρική εξελίσσεται καταπληκτικά στον διαγνωστικό τομέα της, αλλά το θεραπευτικό κομμάτι δεν ακολουθεί το ίδιο αυτή την εξέλιξη.

Αυτό ήταν και το ερωτηματικό μου ως ιατρός και αυτό με οδήγησε στην αναζήτηση απαντήσεων και σε άλλους δρόμους, όχι απόλυτα συμβατικούς.

Η Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική, λοιπόν, μου έδωσε αυτές τις απαντήσεις. Μου άνοιξε τους ορίζοντες της προσέγγισης των πασχόντων, «παντρεύοντας» την Ορθομοριακή με τη συμβατική Ιατρική, έδωσα απαντήσεις σε πολλά από τα ερωτήματά μου.

Στην καθημερινότητα και στην ιατρική πράξη βλέπω πολύ καλύτερα αποτελέσματα στις θεραπείες των πασχόντων που επισκέπτονται το ιατρείο μου. Πάντα ο στόχος είναι η αιτιολογική θεραπεία.

ΣΤΕΛΛΑ ΣΠΑΡΓΙΑ-ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

  Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού

  για θέματα υγείας που σας απασχολούν  Το ιατρείο
  δέχεται κατόπιν ραντεβού

  Δευτέρα 17:00-21:00
  Τρίτη 09:30-18:00
  Τετάρτη & Πέμπτη 14:30-18:00
  (210) 86 14 671
  (210) 86 13 454
  info@orthonutrimed.gr