Πώς ξεκινάω;

Είναι εξαιρετικά απλό να ξεκινήσει κάποιος την Μέθοδο της Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής.
Ελάτε σε επαφή με έναν πιστοποιημένο Ιατρό – Σύμβουλο Ο.Δ.Ι.

Ορθομοριακή
Συνεδρία

Η Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική χρησιμοποιεί ένα επιστημονικά εξελιγμένο Ορθομοριακό Ερωτηματολόγιο, το οποίο ανιχνεύει με μεγάλο βαθμό ακριβείας τα επίπεδα κυτταρικής λειτουργίας του κάθε ατόμου.

Ο/Η Ιατρός – Σύμβουλος Ο.Δ.Ι. (ανεξαρτήτως της ειδικότητάς του) θα αναλύσει και θα αξιολογήσει το εξατομικευμένο Ορθομοριακό Ερωτηματολόγιο μαζί σας κατά την διάρκεια της πρώτης ορθομοριακής συνεδρίας.

Διενέργεια Εξετάσεων

Ο έλεγχος δυσανεξίας τροφών είναι η πιο βασική διατροφολογική εξέταση, την οποία πραγματοποιούν όλοι οι Ιατροί – Σύμβουλοι Ο.Δ.Ι. στο ιατρείο τους. Η εξέταση αίματος βασίζεται στην κλινικά αποδεδειγμένη μέθοδο ELISA (Enzyme-linked Immuno Sorbent Assay) κατά την οποία ελέγχονται 59 τροφές, τα αποτελέσματα είναι άμεσα (σε μόλις 40 λεπτά) και συνοδεύονται από λεπτομερές εγχειρίδιο εφαρμογής. Η εξέταση αίματος διενεργείται από τον Ιατρό – Σύμβουλο Ο.Δ.Ι., ο οποίος αναλύει τα αποτελέσματα και καθοδηγεί ως προς τον τρόπο εφαρμογής τους.

Κάθε Ιατρός – Σύμβουλος Ο.Δ.Ι. μπορεί να ζητήσει επιπλέον συμβατικές ιατρικές εξετάσεις (γενικές ή/και πιο εξειδικευμένες) ανάλογα με την ιατρική του ειδικότητα. Όλες αυτές θα αξιολογηθούν από την ορθομοριακή σκοπιά για πληρέστερη κλινική εικόνα.

Εξατομικευμένο Πρόγραμμα
Ορθομοριακής Διατροφής

Ο/Η Ιατρός – Σύμβουλος Ο.Δ.Ι. θα καταρτίσει το εξατομικευμένο πρόγραμμα Ορθομοριακής Διατροφής, το οποίο θα σας εξηγήσει ως προς την εφαρμογή του ώστε να ξεκινήσετε την αναβάθμιση των επιπέδων της ψυχικής και σωματικής σας υγείας σε κυτταρικό επίπεδο.

Η μέθοδος διαρκεί κατ’ ελάχιστο 3 μήνες διότι εναρμονίζεται με τους κιρκάδιους ρυθμούς του οργανισμού για βέλτιστα αποτελέσματα. Το αίμα ανανεώνεται κάθε 90 περίπου μέρες. Τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή από τον πρώτο κιόλας μήνα εφαρμογής της Μεθόδου της Ο.Δ.Ι.

Εκτός από την μόνιμη αντιμετώπιση των συμπτωμάτων που σας ταλαιπωρούν, τα οφέλη θα είναι πολύ περισσότερα απ’ ό,τι ίσως περιμένατε. Αυτά ονομάζονται «παράπλευρα ορθομοριακά οφέλη» και περιλαμβάνουν ιδανικό βάρος, υγιές δέρμα, έλεγχος του βιοχημικού άγχους, σημαντική αύξηση της ενέργειας και ευεξίας, διάθεση για δημιουργία και ζωή. Όλα αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του ορθομοριακού ανθρώπου, διότι η Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική αποτελεί την κορυφαία αντιγηραντική μέθοδο λόγω της συνεχούς ανανέωσης των κυττάρων.

Γι’ αυτό το λόγο, η Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική εφαρμόζεται αποκλειστικά
από ιατρούς όλων των ειδικοτήτων πιστοποιημένους από την Ελληνική Εταιρεία Ορθομοριακής
Διατροφικής Ιατρικής (ΕΛ.Ε.Ο.Δ.Ι.).

  Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού

  για θέματα υγείας που σας απασχολούν  Πάρτε την υγεία
  στα χέρια σας σήμερα ...

  Στείλτε μας το μήνυμα σας
  Καλέστε μας στο 210 86 14 671
  Επικοινωνήστε με
  έναν Ιατρό - Σύμβουλο Ο.Δ.Ι.