Βασίλης Τσιρτσίδης

“Αυτή η αναζήτησή μου με οδήγησε στα μονοπάτια της Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής.
Έτσι, πρόσθεσα το τέλειο εργαλείο στην προσπάθειά μου να βελτιώσω την ποιότητα ζωής των ασθενών μου.”

Βασίλης Τσιρτσίδης

ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Μέσω των 2 ιατρείων του προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα για όλη την οικογένεια. Βασικό του μέλημα είναι η σωστή ενημέρωση και καθοδήγηση του ασθενούς βάσει των εξατομικευμένων ιατρικών αναγκών του. Όντας ανήσυχο πνεύμα και θέλοντας πάντα να εμπλουτίζει τις γνώσεις του, το 2016 ήρθε σε επαφή με την Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική και έκτοτε αποτέλεσε ένα από τα εργαλεία που χρησιμοποιεί για να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ασθενών του.

Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή της Siena Ιταλίας από όπου και έλαβε τον τίτλο του Ιατρού-Χειρουργού. Απέκτησε την ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

 

Ολοκληρώνει τις σπουδές του στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης με τίτλο «Τρόφιμα, Διατροφή και Μικροβίωμα» (MSc in Food, Nutrition & Microbiome) με τίτλο μεταπτυχιακής εργασίας «Η δράση της Μελατονίνης στο Ανθρώπινο Μικροβίωμα».

Κατέχει πιστοποιητικά εξειδικευμένης επιμόρφωσης από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιου Αθηνών στην Αρωματοθεραπεία – Βοτανοθεραπεία, την Εφηβική Ιατρική (Ψυχοσωματικά και Γνωστική ανάπτυξη – Διατροφή, Άθληση και Στρες των Εφήβων) καθώς και στις Φυσικές, Ιατρικές και Συμπληρωματικές Θεραπείες.

Είναι μέλος του επιστημονικού συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής (ΕΛ.Ε.Ο.Δ.Ι.) και σύμβουλος Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής.

Γιατί εμπιστεύομαι την
Ορθομοριακή
Διατροφική Ιατρική

Τα τελευταία χρόνια επικεντρώνομαι στο να εμπλουτίσω τις κλασσικές ιατρικές μου γνώσεις μαζί με εκείνες της Ιπποκρατείου Ιατρικής αντιμετωπίζοντας τον κάθε ασθενή βάσει των εξατομικευμένων ιατρικών αναγκών του ολιστικά.

Αυτή η αναζήτησή μου με οδήγησε στα μονοπάτια της Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής. Έτσι, πρόσθεσα το τέλειο εργαλείο στην προσπάθειά μου να βελτιώσω την ποιότητα ζωής των ασθενών μου.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΡΤΣΙΔΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ο ιατρός – σύμβουλος Ο.Δ.Ι. αναλαμβάνει:

 • την αντιμετώπιση οξέων και χρόνιων προβλημάτων υγείας, όπως Αρτηριακή Υπέρταση, Σακχαρώδη Διαβήτη, Ευερέθιστο Έντερο, Μυοσκελετικά Σύνδρομα, κ.λπ.
 • την συνταγογράφηση προληπτικών διαγνωστικών εξετάσεων
 • την έκδοση πιστοποιητικών υγείας πάσης φύσεως και διπλωμάτων οδήγησης

  Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού

  για θέματα υγείας που σας απασχολούν  Το ιατρείο
  δέχεται κατόπιν ραντεβού

  Το ιατρείο στην Αλεξανδρούπολη δέχεται κατόπιν ραντεβού :
  Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη 09:00-14:00
  Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 17:30 – 20:30

  Και το ιατρείο στις Φέρες δέχεται κατόπιν ραντεβού :
  Δευτέρα & Παρασκευή 09:00 – 14:00
  Τετάρτη 17:30 – 20:30

  (210) 86 14 671
  (210) 86 13 454
  info@orthonutrimed.gr