Μαρτυρίες

Η δύναμη της αυτοΐασης

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗ ΜΕΘΟΔΟ

Η προσέγγιση της Ορθομοριακής Διατροφής με βοήθησε να αντιμετωπίσω θέματα υγείας και ευεξίας. Αντιμετώπιζα προβλήματα κυρίως ορμονικά και πεπτικά, είχα μάθει να ζω με αυτά και είχα πάρει απόφαση πως θα με συνοδεύουν μία ζωή, αφού με οποιοδήποτε τρόπο κλασσικής ιατρικής και αν τα είχα προσεγγίσει, δεν είχα παρατηρήσει καμία απολύτως βελτίωση. Μετά την επίσκεψή μου στον κ.Μηνούδη ακολούθησα ένα εντατικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης και στη συνέχεια το πρόγραμμα βασικής πρόληψης. Προς μεγάλη μου έκπληξη, ο οργανισμός μου ανταποκρίθηκε άμεσα στην αλλαγήτων διατροφικών μου συνηθειών, ρυθμίζοντας σταδιακά τα προβλήματα που αντιμετώπιζα. Αυτό το γεγονός με ενθάρρυνε να συνεχίσω ακόμα πιο πιστά την προσπάθειά μου. Ο ύπνος σε συνδυασμό με την ενυδάτωση του οργανισμού, τη σωστή διατροφή και τα ορθομοριακά συμπληρώματα διατροφής είναι πλέον τα όπλα και οι σύμμαχοί μου στην πρόληψη και αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων.

– Μαρία Νοτταρά, Ιδ. Υπάλληλος

Το πρόβλημά μου ήταν κυρίως εντερικό. Πάντα ήμουν εξαιρετικά δυσκοίλια. Μετά από ένα πολύ θλιβερό προσωπικό γεγονός το πρόβλημα εντάθηκε. Δεν μπορούσα να φάω απολύτως τίποτα, είχα δυνατούς πόνους αλλά και φούσκωμα. Θορυβήθηκα πολύ. Έκανα κάποιες εργαστηριακές εξετάσεις, οι οποίες δεν έδειξαν τίποτα απολύτως. Τότε, αποφάσισα να επισκεφθώ την Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική. Από τη στιγμή που ξεκίνησα το πρόγραμμα Ορθομοριακής Διατροφής, τα συμπτώματα άρχισαν να εξαφανίζονται, οι πόνοι σταμάτησαν αμέσως, αποκαταστάθηκε η λειτουργία του εντέρου, πράγμα που ούτε φανταζόμουν ποτέ. Τα συμπτώματα φεύγουν χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Χαρακτηριστικά αναφέρω πως μεταξύ άλλων υπέφερα συχνά από ημικρανίες. Στη δεύτερη επίσκεψή μου στον κύριο Μηνούδη εκτός των άλλων με ρώτησε και για τις ημικρανίες τότε που απάντησα «καλά που μου το θυμίσατε, διότι αυτό το είχα ξεχάσει».Τόσο απλά και τόσο φυσικά, ακολουθώντας το ορθομοριακό πρόγραμμα οι ημικρανίες μου εξαφανίστηκαν.

– Βασιλική Γκοβόστη, Συνταξιούχος Τραπεζικός

Πέρασα δύσκολα χρόνια στη ζωή μου. Υπέφερα από αυτοάνοσο – σκληρόδερμα- και οι θεράποντες ιατροί μου σύστησαν λήψη κορτιζόνης, έλεγαν πως θα καθηλωθώ σε αναπηρικό αμαξίδιο. Τα παιδιά μου μου πρότειναν την Ορθομοριακή Διατροφή και γλίτωσα. Από τους 4 πρώτους μήνες είδα βελτίωση. Το δέρμα μου πλέον έχει επανέλθει. Με την Ορθομοριακή Διατροφή πίστεψα πως θα γίνω καλά και έγινα.

– Άννα Λιώλη, Οικιακά

Έπασχα από νεανική ρευματοειδή αρθρίτιδα, η οποία μου παρακώλυε την προσωπική ζωή και την διάθεση για ζωή καθώς υπέφερα από φριχτούς πόνους. Το δεξί ισχίο μου είχε καταστραφεί και το περπάτημα ήταν μεγάλος άθλος για εμένα. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ακολούθησα πιστά την Ορθομοριακή Διατροφή, γι’ αυτό και σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερα να εξαλείψω όλα τα συμπτώματα που δυσκόλευαν την καθημερινότητά μου. Πλέον δεν παίρνω κανένα φάρμακο και είμαι υγιέστατη. Κατάφερα να μείνω έγκυος και δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα και κανένα πόνο. Η διάθεσή μου για ζωή επέστρεψε!

– Στέλλα Λαζαρίδου, Οικιακά

Είχα προβλήματα ψυχολογικής φύσης, οξυθυμία, νευρικότητα, έλλειψη συγκέντρωσης και άγχος. Ξεκίνησα την Ορθομοριακή Διατροφή και τα αποτελέσματα μπορώ να τα περιγράψω με μία λέξη: Διαύγεια! Αντιμετωπίζω τις αναποδιές της καθημερινότητας με ψυχραιμία και δόσεις χιούμορ.

– Νικόλαος Δαραδήμος, Βιολόγος

Ως γιατρός εφάρμοσα την Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική στον εαυτό μου πριν τη συστήσω στους ασθενείς μου. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσω 24 κιλά σε 1 χρόνο, να ισορροπήσω το βάρος μου μόνιμα (δείκτη μάζας σώματος 22) και να αισθάνομαι πιο υγιής από ποτέ. Χωρίς να μετράω θερμίδες, πίνοντας ορθομοριακό νερό, τρώγοντας ορθογλυκαιμικά-ορθομοριακά και κάνοντας καθημερινή άσκηση. Στη συνέχεια εφάρμοσα την Ορθομοριακή Διατροφή στην οικογένεια μου και στους ασθενείς μου με εκπληκτικά αποτελέσματα!

– Κων/νος Παπανικολάου, Ειδικός Παθολόγος

Από τον 1ο μήνα που ακολούθησα τις οδηγίες της Ορθομοριακής Διατροφής η όρεξη για γλυκά εξαφανίστηκε, έχασα 5 κιλά και η ενέργειά μου αυξήθηκε. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ρυθμίστηκε η δυσκοιλιότητα, ένα πρόβλημα που με βασάνιζε τα τελευταία 10 χρόνια.

– Κατερίνα Ζαρμακούπη, Αστυνομικός & Ψυχολόγος

Το καλοκαίρι του 2015, είχα ήδη στο ενεργητικό μου χρονίζουσες ασθένειες, ήμουν στραγγισμένη ενεργειακά και τελούσα σε πλήρη σύγχυση από τις αντικρουόμενες πληροφορίες των γιατρών, στους οποίους είχα απευθυνθεί. Κάτι δεν πήγαινε καλά και το ήξερα. Ήταν για μένα τότε ευτυχής συγκυρία το ότι διάβασα την “Βίβλο Υγείας” του κ. Μηνούδη. Ήταν το βιβλίο – καμπή για την κατανόηση του πώς λειτουργεί το σώμα μου, της σημασίας της ορθής διατροφής και της αλλαγής της αντίληψής μου περί υγείας. Αποτέλεσμα; Σήμερα, έχοντας υιοθετήσει την Ορθομοριακή Διατροφή, τελώ σε ασύγκριτα ανώτερο επίπεδο υγείας.

– Ασπασία Καλαφάτη, Εφέτης Διοικητικός Δικαστής