Ιωάννης Χόρτης

“ Η γνωριμία μου με την Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική (Ο.Δ.Ι.) άνοιξε νέους ορίζοντες στην ουσιαστική
πρόληψη και ολοκληρωμένη αναβάθμιση της υγείας των ασθενών μου. ”

Ιωάννης Χόρτης

ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ – ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΟΣ – ΑΘΗΝΑ

Ο ιατρός εξειδικεύεται στη διάγνωση, αντιμετώπιση και παρακολούθηση των παθήσεων του αναπνευστικού συστήματος, όπως το Βρογχικό Άσθμα, η Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια, η Άπνοια κατά τον ύπνο, κ.λπ. Η γνωριμία του με την Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική άνοιξε νέους ορίζοντες στην πρόληψη και αναβάθμιση της υγείας των ασθενών του με σημαντικά αποτελέσματα στην καθημερινή ιατρική πράξη.

Εξειδικεύτηκε στην Α’ Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική του νοσοκομείου “Σωτηρία” και εκπαιδεύτηκε περαιτέρω στην Γ’ Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ιδίου νοσοκομείου. Διετέλεσε Επιμελητής Πνευμονολογικής κλινικής στο νοσοκομείο “Metropolitan”, ιατρός εργασίας σε ιδιωτικές εταιρείες και είναι συνεργάτης Πνευμονολόγος σε ιδιωτικά θεραπευτήρια.

Είναι μέλος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας και της European Respiratory Society.

Από το 2014 συμμετέχει ενεργά στην μη κερδοσκοπική εταιρεία ΕΛ.Ε.Ο.Δ.Ι. (Ελληνική Εταιρεία Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής) και έχει πιστοποιηθεί ως Σύμβουλος Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής (Σ.Ο.Δ.Ι.).

Το 2020 ανέλαβε τα καθήκοντα του Προέδρου του επιστημονικού συμβουλίου της εταιρείας ΕΛ.Ε.Ο.Δ.Ι.

Συμμετέχει ενεργά με παρουσιάσεις και επιστημονικές εργασίες σε συνέδρια και σεμινάρια νοσημάτων θώρακος καθώς και σε επιμορφωτικά σεμινάρια επαγγελματιών υγείας σχετικά με την Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική.

Γιατί εμπιστεύομαι την
Ορθομοριακή
Διατροφική Ιατρική

Η Πνευμονολογία έχει ως κύριο αντικείμενο τη διαχείριση χρόνιων φλεγμονωδών και εκφυλιστικών αναπνευστικών νοσημάτων. Η οριστική απαλλαγή από τα συμπτώματα αποκλειστικά με τη χρόνια λήψη φαρμάκων είναι σπάνια.

Η γνωριμία μου με την Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική (Ο.Δ.Ι.) άνοιξε νέους ορίζοντες στην ουσιαστική πρόληψη και ολοκληρωμένη αναβάθμιση της υγείας των ασθενών μου. Με επιστημονικά τεκμηριωμένη μεθοδολογία και με συγκεκριμένες συμβουλές για αλλαγή της νοοτροπίας, της διατροφής και του τρόπου ζωής, στοχεύει στα αίτια των παθήσεων μέσω της κυτταρικής ανανέωσης, ως απαραίτητη προϋπόθεση για τη σταδιακή εξαφάνιση ψυχοσωματικών συμπτωμάτων.

Ως ιατρός-σύμβουλος Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής εφαρμόζοντας τις θεμελιώδεις αρχές της ως βάση στη διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση των ασθενών μου, έχω θεαματικά αποτελέσματα στην καθημερινή ιατρική πράξη.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΟΡΤΗΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ – ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΟΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εξετάσεις στο ιατρείο:

Το Ιδιωτικό Πνευμονολογικό Ιατρείο παρέχει σύγχρονες και εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με στόχο την πρόληψη αλλά και την θεραπευτική προσέγγιση σε όλο το φάσμα των αναπνευστικών νοσημάτων.

Ο ιατρός είναι εξειδικευμένος στη διάγνωση, αντιμετώπιση και παρακολούθηση των παθήσεων του αναπνευστικού συστήματος, όπως το Βρογχικό Άσθμα, η Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), η Πνευμονία, η Άπνοια κατά τον ύπνο, κ.λπ.

Στο ιατρείο πραγματοποιείται πλήρης λειτουργικός έλεγχος της αναπνοής (σπιρομέτρηση προ και μετά βρογχοδιαστολής, οξυμετρία, κ.λπ.).

Επιπλέον ειδικές εξετάσεις:

Ανάλυση «ζωντανού» αίματος – LIVE BLOOD MICROSCOPY. Η εξέταση γίνεται με δείγμα αίματος, το οποίο τοποθετείται στο μικροσκόπιο, αναλύεται και ελέγχεται η λειτουργία, η κατάσταση και η εμφάνιση των κυττάρων του αίματος

Ενεργειακή ανίχνευση λειτουργίας του οργανισμού. Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από ενεργειακές συχνότητες. Όταν αυτές είναι ισορροπημένες, απολαμβάνουμε υψηλά επίπεδα υγείας. Όταν όμως η ενεργειακή ισορροπία διαταράσσεται, αρχίζει η παθογένεση, η οποία δεν ανιχνεύεται εύκολα.

Ο πρωτοποριακός ενεργειακός ανιχνευτής ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ 23, εντοπίζει τις ενεργειακές ανισορροπίες ιστών και οργάνων σε κυτταρικό επίπεδο, ακόμη και αν είναι σε πρώιμο στάδιο ή δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα ως παθολογικά συμπτώματα.

  Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού

  για θέματα υγείας που σας απασχολούν  Το ιατρείο
  δέχεται κατόπιν ραντεβού

  Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 12:30 και
  Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη 17:30 – 20:00
  (210) 86 14 671
  (210) 86 13 454
  info@orthonutrimed.gr